Realklinik: Ozlijeđenih pola milijarde eura

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.08.19. | 09:06

Pehovi za Kraljevski klub se nastavljaju...

Bolnica na kraju grada, tako se zvala hit serija iz 80-tih, ali tako se može nazvati i momčad Real Madrida.

Nevjerojatna situacije je zadesila Kraljevski klub na početku sezone, u samo mjesec i pol im se ozlijedilo čak devet igrača.

Posljednji u nizu je James Rodriguez, koji je cijeli ovaj prijelazni rok na izlaznim vratima, ali uslijed nedostatka drugih igrača dobio je svoju priliku i solidno je odradio, no taj nastup ga je koštao ozljede mišića, zbog čega je i zamijenjen u 57. minuti. Prema posljednjim informacijama sigurno propušta slijedeći dvoboj protiv Villarreal, a vjerojatno i reprezentativne utakmice protiv Brazila i Venezuele.

 

 

Pehovi Reala počeli su na američkoj turneji, koja ih je totalno devastirala. Na tom nelogičnom putovanju izgubili su Brahima Diaza, novog beka Ferlanda Mendyja, Luku Jovića, a najgore je nastradao Marco Asensio, koji je na utakmici u Washingtonu protiv Arsenala potrgao križne ligamente te ga očekuje dugo izbivanje s travnjaka.

 

 

Povratkom u Madrid nesreće su se nastavile, Thibautu Courtoisu je otišao gležanj, a Rodrygo Goes i Eden Hazard su zadobili ozljede bedra.

Kad tim igračima pridodamo Edera Militao i posljednjeg ozlijeđenog Jamesa Rodrigueza dolazimo do nevjerojatnog podatka da se Kraljevskom klubu od početka priprema ozlijedilo igrača ukupne tržišne vrijednosti od 512 milijuna eura.

 

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Eden HazardLuka JovićBrahim DiazJames Rodriguez

Ostale Vijesti