Real sjajnim prvim poluvremenom deklasirao Eibar i preuzeo vrh La Lige

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.11.19. | 20:43

Šišmiši produbili krizu Granade.

Odigrane su tri utakmice 13. kola španjolske La Lige.

Real je deklasirao Eibar u gostima rezultatom 0:4.

Gosti su odlično krenuli u susret i već u prvih par minuta stvorili velike prilike koje Benzema nije iskoristio. No, u 17. minuti Francuz ipak dovodi Real u vodstvo. Benzema je dobio loptu na lijevoj strani kaznenog prostora i vratio povratnu loptu, koja dolazi do Modrića, ali udarac našeg veznjaka završava u bloku. No, lopta se ponovno odbija do Benzeme, koji matira domaćeg vratara za 0:1.

Samo dvije minute kasnije kazneni udarac za Real. Hazard je prošao po lijevoj strani lažnjakom vara obrambenog igrača koji ga ruši, a sudac Vega pokazuje na najstrožu kaznu. Siguran izvođač za 0:2 bio je Ramos.

Tu nije bio kraj uzbuđenjima u prvom dijelu, jer je sudac Vega ponovno u 29. minuti pokazao na kazneni udarac, Lucas je ušao s desne strane u šesnaesterac, a epilog je bio kao i devet minuta prije, no ovaj put je Benzema bio siguran za 0:3.

U drugom dijelu smo gledali usporeniju utakmicu, a najzanimljiviji detalj dogodio se u 61. minuti, kad je Valverde postavio konačnih 0:4.

Valencija je u drugom poluvremenu slomila otpor Granade i slavila rezultatom 2:0. Strijelci za Šišmiše su bili Wass u 74. i Torres u 97. minuti.

Alavas je na domaćem terenu uvijerljivo slavio protiv Valladolida rezultatom 3:0. strijelci za domaćine su bili Joselu u 26., Pina u 32. i Perez u 75. minuti iz kaznenog udarca.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Karim Benzema

Ostale Vijesti