Real se riješava četvorice ofenzivaca kako bi zaradili 200 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 17:12

Ova četiri igrača više nemaju budućnost na Santiago Bernabeu.

Nije tajna da je Real Madrid prekrcan sjajnim ofenzivcima. Trenutno u klubu na poziciji centralnog napadača imaju trojicu, kao i na pozicijama lijevog i desnog krila te ofenzivnog veznjaka, a to je 12 nogometaša za četiri pozicije. Naravno, mnogi će biti nezadovoljni jer nemoguće je svima dati zadovoljavajuću minutažu pa čak ni kada se klub natječe na tri fronta.

Kako bi dobio potreban mir u svlačionici, trener Zinedine Zidane odlučio je otpisati četvoricu igrača, prenosi Marca i tako napravio mjesta za kvalitetan razvoj mladića poput Marca Asensija, Rodryga Goesa i Viniciusa Juniora te Luke Jovića.

Osim toga, glavni cilj je izbjeći sankcije financijskog fair-playa, a kako bi se to dogodilo, Kraljevski klub mora nekako 'izmisliti' čak 200 milijuna eura. Iz tog razloga, klub je označio četiri igrača od kojih bi sveukupno toliko mogao zaraditi, a riječ je o Garethu Baleu, Jamesu Rodriguezu, Marianu i Brahimu Diazu.

Kolumbijac James Rodriguez se i dalje želi boriti za minutažu u dresu Los Blancosa, ali francuski strateg ne računa na njega. Velšanin već otvoreno pokazuje svoj animozitet prema navijačima i klubu te je njegov odlazak samo pitanje vremena, dok mladi brahim Diaz koji je došao iz Citya nikako da se izbori za minutažu, kao ni Mariano ispred kojega su Luka Jović i Karim Benzema.

Licitacije za njihove usluge će uskoro krenuti, ali još nije poznato hoće li spomenuta četvorka klub napustiti već ove zime ili tek na ljeto. Jedino što je sigurno jest da za njih na Santiago Bernabeuu nema budućnosti.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

James RodriguezGareth BaleMariano DiazBrahim Diaz

Ostale Vijesti