Kakav peh: Getafe promašio penal i poništena mu dva gola zbog čega mu je promakla Europa

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.07.20. | 23:01

Real remijem okončao sezonu, a poznati su svi putnici u Europu.

Večeras su odigrane posljednje utakmice 38. kola Primere, ujedno i posljednje utakmice cjelokupnog izdanja španjolskog prvenstva.

Novi prvak, Real Madrid, okončao je sezonu remijem kod Leganesa, rezultat je bio 2:2, a strijelci su za Los Blancose bili Sergio Ramos (9') i Marco Asensio (52'), dok su za domaće golove zabili Gil (45+1') i Assale (79').

Hrvatski reprezentativac i jedan od najzaslužnijih za novu titulu prvaka, Luka Modrić, nije ulazio u igru.

Puno zanimljivije bile su utakmice u kojima se određivao putnik u Europu. Stoga smo sa velikom zanimljivošću gledali ogled Atletico Madrida i Real Sociedada u kojemu su Baski gubili do 88. minute nakon gola Diega Coste.

Srećom po momke Imanola Alguacila, Adnan Januzaj zabija za 1:1 i bod koji ih vodi direktno u Europsku ligu. Villarreal je ranije osigurao peto mjesto, Sociedad je s ovim bodom zasjeo na šesto, dok je sedmo mjesto – ono koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu – uzela Granada jer je sa ogromnih 4:0 srušila Athletic Bilbao.

"Izvisio" je Getafe koji je izgubio kod Levantea, čime su za jedan jedini bod ostali kratki za plasmanom u Europu. Ali način na koji su izgubili (1:0) još će dugo pratiti momke iz predgrađa Madrida jer im je VAR poništio dva zgoditka te su promašili jedanaesterac, a gol za poraz su primili u osmoj minuti nadoknade.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Sergio Ramos

Ostale Vijesti