Real puca po šavovima – zvijezda se nije pojavila pred ključnu utakmicu sezone, ponovno nije u sastavu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.03.19. | 18:34

Nastavlja se agonija madridskog kluba.

Nakon što su šokantno ispali od Ajaxa u osmini finala Lige prvaka, nogometaši Real Madrida praktički su izgubili utrku na svim frontovima. Iz nacionalnog kupa izbačeni su od strane Barcelone, a u prvenstvu Blaugrana im bježi 15 bodova uoči njihovog večerašnjeg ogleda s Valladolidom.

ODIGRAJ Valladolid – Real Madrid

Na toj utakmici trener Real Madrida, Santiago Solari, ponovno ne računa na Isca. Igrač je u nemilosti argentinskog stratega otkad je postavljen za Lopeteguijevog nasljednika, a korak dalje u tom toksičnom odnosu napravio je španjolski reprezentativac uoči uzvrata s Kopljanicima.

Isco se, naime, bez ikakvog opravdanja nije pojavio na zajedničkom razgovoru kojega je vodio Solari, uoči utakmice u Ligi prvaka te zbog toga uopće nije bio u kadru momčadi. Iz tog razloga klub je pokrenuo disciplinski postupak protiv 26-godišnjeg veznjaka, kojega očekuje novčana kazna. Iako Solari nije inzistirao na kažnjavanju svog igrača, on ga ponovno nije uvrstio za ogled s Valladolidom.

Odnosi između Reala i Isca nikada nisu bili gori, a sve upućuje na vjerojatan transfer ovog ljeta. Uz to, Sergio Ramos je na izlaznim vratima nakon velike svađe s predsjednikom Florentinom Perezom, a za Marcela su talijanski mediji već prenijeli informaciju kako je dogovorio transfer u Juventus.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Santiago SolariIsco

Ostale Vijesti