Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports
Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Real Madrid i Barcelona uspješni u Americi, Modrića zamijenio Tchouameni (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 31.07.22. | 11:18

Strijelci za Real protiv Juventusa bili su Karim Benzema (19.-11m) i Marco Asensio (69.), dok je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao do 64. minute

Španjolski nogometni velikani Real Madrid i Barcelona ostvarili su pobjede u prijateljskim utakmicama igranima u SAD-u. Aktualni europski prvak Real je u Pasadeni svladao talijanski Juventus 2:0, a istim je rezultatom Barcelona nadigrala New York Red Bullse na istočnoj obali kontinenta, u New Jerseyu.

Strijelci za Real protiv Juventusa bili su Karim Benzema (19.-11m) i Marco Asensio (69.), dok je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao do 64. minute, kad ga je zamijenio Tchouameni.

Real Madrid je startao u postavi (4-3-3): Curtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Modrić, Casemiro, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius-Jr. Još su igrali: od 46 . minute Rüdiger umjesto Militaa, a od 64. Nacho, Hazard, Asensio, Camavinga, Tchouameni, Lucas, Ceballos, Vallejo i Rodrygo. Jedino se vratar nije mijenjao, a početnih 11 je vrlo vjerojatno postava za Uefin Superkup u Helsinkiju protiv Eintrachta 10. kolovoza.

Za Juve su startali (4-3-3): Perin – Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro – Zakaria, Locatelli, Fagioli – Di Maria, Vlahović, Kean. Još su nastupili: od 64. minute Rovella, Ake i Gati, od 70. Pellegrini, Pinsoglio, Soule i Rugani te od 76. Cudrig, Barbieri i Da Graca.

Pobjedu Barceloni, pak, osigurali su Ousmane Dembele (40.) i Memphis Depay (87.), a Xavi je na teren izveo sljedeću postavu (4-3-3): Ter Stegen – Araujo, Christensen, Garcia, Alba – De Jong, Busquets, Gavi – Dembele, Lewandowski, Raphinha. Još su ušli: od 46. Pique, S. Roberto, Pedri, Kessie i Fati, od 61. Aubameyang, Pjanić, Nico Gonzales i Balde, a od 73. Depay i vratar Iñaki Peña.


(Hina, G)


Tagovi

Real MadridBarcelonaLuka Modrićpripreme

Ostale Vijesti