Na Santiago Bernabeu stižu dva ponajveća španjolska talenta

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.07.15. | 18:09

Španjolska je prije dva mjeseca postala prvak Europe u U18 konkurenciji, a Real je krenuo u akciju dovođenja najvećih zvijezda te momčadi na Santiago Bernabeu.

Madriđani su ozbiljno zagrizli da u svoje redove dovedu najveće zvijezde koje je izbornik Luis de la Fuente imao na prvenstvu u Grčkoj. Jedan od igrača te momčadi, Borja Mayoral, dijete je Reala i trenutno je član Realove druge momčadi, a ovog ljeta mu se već priključio i Marco Asensio kojeg je Real doveo iz Mallorce. No, on ne bi trebao biti i posljednji igrač iz te generacije koji bi došao u Real.

Dok se čekaju velika pojačanja za prvu momčad, Real radi na dovođenju još dva igrača iz ove reprezentacije. Španjolski mediji tako već duže vremena pišu kako je blizu realizacije transfer Jesusa Valleja iz Zaragoze. Za ovog stopera bi Real trebao platiti oko 5 milijuna eura, a on bi u Zaragozi ostao i sljedeće sezone na posudbi. Ako bi njegova momčad uspjela izboriti povratak u Primeru, onda bi imala pravo otkupa njegovog ugovora, a transfer bi se službeno trebao objaviti sljedećih dana.

Nova meta Reala je Dani Ceballos. Ovaj veznjak je označen ključnim igračem U18 reprezentacije, a već ima i 2 nastupa za U21 vrstu. Igrač je Betisa, ali je ovih dana odbio potpisati novi ugovor s klubom iz Seville pa je Real krenuo u akciju. Spominje se odšteta od 12 milijuna eura, ali također i opcija ostanka godinu dana na posudbi u matičnom klubu. Osim Reala, za njega su zainteresirani i Arsenal te Juventus.  

(Foto: www.realbetisbalompie.es)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jesus VallejoDani Ceballos

Ostale Vijesti