Real bez Hazarda otvara prvenstvo (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.08.19. | 15:05

Očajno odigrane pripremne utakmice.

Nogometaši Real Madrida od 17 sati igraju svoju prvu utakmicu u La Ligi ove sezone. Iako favoriti, na stadioni de Balaidos u Vigu neće im biti nimalo lako protiv domaćina Celte.

ODIGRAJ Celta – Real Madrid

Kraljevski klub je pod novim-starim trenerom Zinedineom Zidaneom odigrao grozne pripreme, upisavši poraze od Bayerna, Tottenhama i onaj najgori – od gradskog rivala Atletica rezultatom 7-3. To je diglo znak za uzbunu na Santiago Bernabeu, a navijači Los Blancosa nadaju se da je francuski trener barem donekle posložio kockice u svlačionici uoči početka sezone.

Specijalna ponuda za utakmicu Celta – Real Madrid

Najvažnija vijest za Real je da na otvaranju neće moći računati na usluge ovoljetnog pojačanja Edena Hazarda, koji je ozlijedio mišić, a osim njega nema Ferlanda Mendya koji će izbivati još nekoliko tjedana te Marca Asensija za kojega je praktički cijela sezona izgubljena. Uz to, upitan je nastup Rodryga Goesa koji je načeo bedro.

Ipak, Madriđani idu po sva tri boda jer i dalje je na okupu okosnica Modrić, Kroos, Casemiro, Benzema, Isco, Sergio Ramos i Varane.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Eden HazardZinedine Zidane

Ostale Vijesti