Razočarani Burić: Bili smo naivni, moramo biti pametniji

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.09.19. | 21:52

Različito raspoloženje u dva tabora nakon utakmice.

Hajdukov trener Burić nije bio najrječitiji nakon kiksa njegove momčadi u Puli te je evidentno da mu bod protiv Istre nije najbolje sjeo.

„Ovo moramo dobro analizirati, ima dosta problema koje moramo srediti. Mi idemo s ove utakmice kao da smo izgubili, nema nikakve radosti u nama, dapače, mi smo jako razočarani“, izjavio je Burić.

Za kraj se osvrnuo i na situaciju koja je po njemu utjecala na konačan rezultat.

„Da je Marin Jakoliš bio na terenu mi ne bi primili gol. Mi smo u tom trenutku bili s igračem manje. Tu moramo pametniji biti, tu smo malo naivni bili. Čestitke Istri na dobroj utakmici, pogotovo drugo poluvrijeme, ali sve u svemu mi smo jako razočarani s ovom predstavom“, zaključio je.

Trener Istre Ivan Prelec bio je puno zadovoljniji rezultatom utakmice.

„Čestitam jednoj i drugoj momčadi na dobroj utakmici. Znamo da protiv kvalitetne momčadi kao što je Hajduk nije bilo realno očekivati da ćemo se nametnuti. U dobrom smo dijelu otupili njihovu snagu u napadu. Izjednačujući gol nas je nagradio, nakon toga nas je ponijela atmosfera i do kraja smo se bacali na glavu“, izjavio je Prelec.

„Čak smo kvalitetniji bili protiv Dinama, ali nam je nedostajalo mirnoće u završnici. Dobri smo bili protiv Osijeka i Gorice, u kontinuitetu pružamo dobre partije, ali danas smo nagrađeni bodom“, dodao je.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Damir BurićIvan Prelec

Ostale Vijesti