REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS/Benoit Tessier

Raspucani Francuzi privode kraju drugo kolo Ligue 1 (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.08.21. | 18:12

Favoriti opet padaju

Dugo kolo Ligue 1 nam očito neće donijeti stabilizaciju rezultata i više onih realnijih epiloga (čitaj pobjeda favorita). Nakon jučerašnje očekivane pobjede PSG-a, favoriti su se vratili starim navikama. Baš kao i Lille, koji je jučer poslijepodne primio četiri pogotka na svom terenu protiv Nice, Lyon je danas posjetio Angers i primio tri gola.

S utakmice izdvajamo dvije situacije. Prvo, pogodak za 3:0. Obrana Lyona izgleda kao da se ne može sastati s loptom. Gol koji je zapečatio utakmicu pronađite OVDJE. Kad smo već kod sastajanja s lotpom, nevjerojatan promašaj Lyona možda i najbolje opisuje manjak realizacije i općenito neraspoloženost Lyonovog pucačko kadra. Promašeni zicer pronađite OVDJE.

Brest i Rennes su pak mirovali sve do posljednjih deset minuta utakmice kada je Rennes poveo, a potom u sudačkoj nadoknadi Brest i izjednačio. Dva gola glavom iz skoro pa identičnih situacija sa suprotnog strana terena. Najpošteniji rezultat.

Golijadu smo pak gledali u srazu Reimsa i Montpeillera. Grad francuskih kraljeva svjedočio je golijadi na kojoj smo gledali čak šest pogodaka. Završilo je 3:3. Svakako izdvajamo pogodak petom Gaetana Labordea. Pogledajte ga OVDJE. Moramo priznati, nije ni Cassamin gol za baciti. Zbilja dobra utakmica. Pogodak za 2:1 pronašite OVDJE.

Možebitna ljepotuca daba odigrana je u domu žuto-crvenih. Kultni Lens je ugostio podjednako poznati St.Etienne. Utakmica prepuna prevrata nas je zakucala pred male ekrane. Na kraju je završilo uz najpošteniju podjelu bodova. Konačan rezultat 2:2. Puno toga bi se dalo izdvojiti s ove utakmice, no definitivno najljepši potez je onaj Ganage za 1:1 Lensa. Još jedan pogodak glavom, ovog puta iz neobičnog kuta. Pogledajte ga OVDJE.

Za kraj, spomenimo da je Clermont pobijedio Troyes s 2:0, a Nantes, u svojim poznatim žutim dresovima, svladao Metz s 2:0 . Da je peta u modi, dokazao je Mouani u 12. minuti. Pogodak pronađite OVDJE.

Večeras će kolo zatvoriti Marseille koji na svom terenu od 20:45 dočekuje Bordeaux. Ako ćemo se voditi dosadašnjem iskustvom, čeka nas spekatkl.


REZULTATI:

LORIENT – MONACO 1:0

LILLE – NICE 0:4

PSG – STRASBOURG: 4:2

ANGERS – LYON 3:0

BREST – RENNES 1:1

CLERMONT – TROYES 2:0

NANTES – METZ 2:0

REIMS – MONTPELLIER 3:3

LENS – ST.ETIENNE 2:2

IGRA SE KASNIJE:

MARSEILLE – BORDEAUX



Tagovi

Ligue 1ReimsBrestTroyesSt. EtienneLens

Ostale Vijesti