Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Rasprodane ulaznice za utakmicu Gorica – Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.09.23. | 10:01

Ove nedjelje blagajne neće raditi.

Aktualni lider HNL-a, Hajduk, ove nedjelje u sklopu osmog kola HNL-a gostuje u Gorici. I to pred prepunim tribinama! Naime, iz velikogoričkog kluba su na svojim društvenim mrežama potvrdili kako je stadion rasprodan te da na dan utakmice blagajne neće raditi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U povratničkoj utakmici Ivana Leke na klupu Hajduka, kojem je današnja kup utakmica protiv Omladinca ujedno posljednja u kojoj neće moći voditi svoju momčad pored terena, će ponovno glavni sudac biti Dario Bel iz Osijeka. Leki će ovo biti treća utakmica na klupi Hajduka protiv Gorice, a dosad je upisao jednu pobjedu i jedan remi.

Goričani u ovaj ogled ulaze kao peta momčad HNL-a. Jeličić na raspolaganju ima gotovo pa kompletan kadar, s tim da tek treba vidjeti kad će se u klub vratiti Marko Soldo koji je u utorak s mladom reprezentacijom odradio kvalifikacijsku utakmicu na Ovčjim otocima. Za utakmicu bi trebao konkurirati i Hameed, Iračanin sa švedskom putovnicom koji je nedavno punio medijske stupce zbog svoje otmice.

Jeličić je u prvoj utakmici na klupi Taurusa upisao pobjedu protiv Rudeša, a njegova momčad je za vrijeme reprezentativne pauze odigrala i prijateljski ogled s Dinamom u Maksimiru u kojem nije bilo pobjednika (1-1).




 


Tagovi

HNK GoricaHajdukHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti