Foto: Action Images
Foto: Action Images

Rashford ušao pa utrpao hat-trick "Bikovima" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.10.20. | 22:56

Sancho donio pobjedu Borussiji, remi Lazija.

Drugo kolo Lige prvaka odvelo je RB Leipzig na Old Traffordu, a od tamo će se njemačka momčad vratiti pognute glave. Manchester United je upisao uvjerljivu pobjedu 5:0, iako je do ulaska Marcusa Rashforda sredinom drugog poluvremena to bila al pari utakmica.

Sve je olakšalo domaćinima Mason Greenwood koji je u 21. minuti nakon proigravanja, danas raspoloženog Paula Pogbe, zabija za 1:0.

Gol Greenwooda pogledajte OVDJE

Gledali smo izjednačenu utakmicu koja je, ruku na srce, ipak podbacila u odnosu na očekivanja nogometnih zaljubljenika. Obje su momčadi bile poprilično oprezne, nismo vidjeli puno kvalitetno izrađenih akcija stoga smo na rasplet ogleda čekali sve do posljednjih 15-ak minuta.

Prvo je dvojac koji je ušao u drugom dijelu umjesto Greenwooda i van de Beeka - Bruno Fernandes i Marcus Rashford - odigrao sjajnu akciju. Portugalac je izbacio cijelu obranu, pomoćni sudac je digao zastavicu, ali pošto nije bilo zvižduka engleski golgeter realizira kontru za 2:0. 

Prvi gol Rashforda pogledajte OVDJE

VAR snimka je pokazala da nema govora o ofsajdu, a samo dvije minute kasnije Rashford zabija svoj drugi gol nakon oduzete lopte na polovici gostiju.

Drugi gol Rashforda pogledajte OVDJE

Nije to bilo sve od Crvenih vragova, Anthony Martial u 86. minuti realizira jedanaesterac, a Rashford u drugoj minuti nadoknade pokazuje Ole Gunnaru Solskjaeru da je pogriješio što ga nije stavio u udarnom sastavu i kompletira hat-trick za pola sata igre i konačnih 5:0 Uniteda protiv Leipziga.

Bivši igrač Dinama, Dani Olmo odigrao je cijeli susret za poraženu momčad.

Gol Martiala pogledajte OVDJE

Treći gol Rashforda pogledajte OVDJE

Borussia Dortmund je na Signal Iduna Parku na leđima svog glavnog napadačkog dvojca srušila Zenit.

Golovima Jadona Sancha i Erlinga Brauta Haalanda u drugom poluvremenu upisala je pobjedu 2:0, dok je Lazio remizirao u gostima kod Club Bruggea uz izostanak nekoliko glavnih igrača.

Gol Sancha pogledajte OVDJE

Gol Haalanda pogledajte OVDJE


Tagovi

Erling HaalandJadon SanchoMarcus RashfordAnthony MartialMason Greenwood

Ostale Vijesti