SK Rapid Wien
SK Rapid Wien

Rapid prihod od prodaje majica posvećenih Cici Kranjčaru donira Dječjem domu Vrbina iz Siska

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 23.04.21. | 15:52

Lijepa gesta bečkog kluba, koji ne zaboravlja svoje legende, a osim prihoda od humanitarne akcije klub će također donirati dodatna sredstva koja će biti podijeljena dječjim domovima u Zagrebu.

Legendarni Zlatko Cico Kranjčar preminuo je prvog dana ožujka, a njegov bivši klub austrijski Rapid njemu je u čast organizirao humanitarnu akciju na kojoj su se prodavale posebno dizajnirane majice s natpisom: „Hvala na svemu, Cico“, koje su igrači nosili prije bečkog derbija.

U internetskoj akciji prikupljen je prihod od 10.500 eura koje je bečki klub odlučio donirati Dječjem domu Vrbina iz Siska. Rapid je na službenim stranicama objavio kako će donaciju osobno predati Niko Kranjčar, koji je kao dijete bio član njihovog kluba, a također da će donirati i dodatna sredstva koja će biti podijeljena dječjim domovima u Zagrebu.

Legenda zagrebačkog i hrvatskog nogometa za Rapid je nastupao od ljeta 1984. pa sve do 1990. godine ,a u tom razdoblju za klub je upisao 269 nastupa i zabio 132 gola te je osvojio dva naslova prvaka i kup.

Trag koji je ostavio u Beču je neizbrisiv, a njegova legenda će živjeti i dalje, a najbolji dokaz toga je i ova hvale vrijedna akcija.


Tagovi

Rapid BečZlatko KranjčarNiko Kranjčar

Ostale Vijesti