Reuters/Andrew Couldridge
Reuters/Andrew Couldridge

'Ranjeni' Spursi vraćaju napadača s posudbe iz Ipswicha

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 27.12.23. | 12:26

Nepovoljan zdravstveni karton u sjevernom Londonu

Tottenham Hotspur je odlučio vratiti napadača Danea Scarletta s posudbe iz drugoligaša Ipswich Towna, u kojem je trebao provesti cijelu sezonu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Radi se o 19-godišnjaku koji je prošao školovanje u Tottenhamovoj nogometnoj akademiji i nadao se da bi u Ipswich Townu mogao dobiti više prilika za nastupe. Od kolovoza, kad je otišao u momčad koja se nada promociji u Premier ligu, Scarlett je uspio skupiti svega 12 nastupa u Championshipu te jedan u Carabao Cupu, a odigrao je samo 192 minute.

Scarlett, koji ima i jamajčansko državljanstvo, standardni je član engleske reprezentacije do 20 godina, a s reprezentacijom uzrasta do 19 godina je 2022. u Slovačkoj osvojio naslov europskog prvaka.

Tottenhamov trener Ange Postecoglou je odlučio pojačati konkurenciju u napadu svoje momčadi, koja je već narušena ozljedama nekolicine igrača, a u siječnju će biti dodatno osiromašena, jer će kapetan momčadi Son Heung-min cijeli mjesec provesti u taboru reprezentacije Južne Koreje koja će nastupati na Azijskom prvenstvu.

Osim Sona, Postecoglou već neko vrijeme ne može računati na ozlijeđenog hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, Jamesa Maddisona i Manora Solomona.



Tagovi

Premier ligaTottenhamIpswich Towndane scarlett

Ostale Vijesti