Ramos predložio Perezu novi napadački trojac: Trebat će mu 200 milijuna eura (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.04.18. | 15:42

Realov kapetan želio bi iduće sezone igrati ispod novog napadačkog trojca i rekao je Perezu koga želi.

Tako je predsjedniku Florentinu Perezu savjetovao kako mu je vrijeme za sastavljanje novog BBC-a. Karim Benzema ove sezone potpuno je izvan forme, Gareth Bale igra toplo-hladno, a jedini iz slavnog napadačkog trojca koji nije podbacio ove sezone jest Cristiano Ronaldo.

Ramos smatra kako je red na novu eru u Realu i predložio je predsjedniku da malo osvježi redove. Prvi posao bit će riješiti se Benzeme i Balea, potom bi Ramos želio Marca Asensija pretvoriti u prvotimca i preuzme Ronaldovu lijevu stranu, a Portugalca bi najradije pogurao u špici. Smatra da zabija najviše u Realu pa je prirodno da bude najistureniji igrač Kraljevskog kluba.

Kako je Asensio već tu, Ramosov redizajn dosad je potpuno besplatan za Real Madrid, no ne bi to bilo to da Madriđani ne naprave barem jedan bombastičan transfer.

Ramos predlaže da cijeli transfer budžet, oko 200 milijuna eura, uloži u dovođenje Mohameda Salaha. Klopp je rekao kako ne želi razgovarati uopće ne ponude li barem toliki iznos, a u transfer bi mogao biti uključen i Dani Ceballos.

Novi Real Madrid trebao bi predvoditi napadački trojac, BBC dogodine ide u povijest, a umjesto njega nogometnim terenima diljem Europe trebali bi žariti i paliti Salah, Cristiano Ronaldo i Asensio, odnosno trojac SCA.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Sergio RamosCristiano RonaldoMarco AsensioMohamed Salah

Ostale Vijesti