REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Rakitić: "Sjajno je što Hrvatska igra izvan Europe, a Modrić će sam odlučiti o svojoj budućnosti"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.03.24. | 13:56

Hrvatski veznjak dao je intervju za egipatski 365Scores

Nakon što su jučer razgovarali s Antom Čačićem, egipatski portal 365Scores imao je još jednog hrvatskog sugovornika i to Ivana Rakitića.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iskusni veznjak nedavno je Sevillu zamijenio za Al Shabab, a za Hrvatsku je nastupio 106 puta i upisao 15 golova.

"Sjajno je što Hrvatska igra izvan Europe. Važno je to za Hrvatski nogometni savez i naš nogomet općenito. Cijenim sve što je Egipat učinio za organizaciju turnira i dobrodošlicu Hrvatskoj. Bio sam sretan kad sam vidio kakvu je podršku imao Luka Modrić protiv Tunisa. Što se finalne utakmice tiče, nadam se da će stadion biti pun i da ćemo uživati u dvoboju hrvatskih i egipatskih igrača."

Egipatske kolege zanimalo je kako Ivan Rakitić vidi klupsku situaciju u kojoj se nalazi Luka Modrić. Bi li mu savjetovao da nastavi s Real Madridom ili preseli u Saudijsku Arabiju?

"Luka može sam odlučiti što želi. Za sve nas je sjajno što možemo i dalje uživati u Lukinoj igri, neovisno gdje će igrati sljedeće sezone. Zna da su mu sva vrata otvorena. Za mene bi bilo sjajno imati ga u istoj ligi, jako ga cijenim kao igrača, ali i kao osobu. No, sam će o tome odlučiti."

Za kraj je Rakitić podijelio svoja iskustva nakon prelaska u Saudijsku Arabiju.

"Zaista sam sretan, ponosan i zahvalan što sam ovdje. Iznenadila me liga i koliko je konkurentna. Ljudi su ovdje dragi, lijepo mi je i uživam biti ovdje svaki dan. Grad je nevjerojatan i nadam se da ću sa svojim suigračima postići sjajne rezultate", zaključio je Rakitić za 365Scores. (I.M.)



Tagovi

Egipategipatska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaHNSIvan RakitićLuka Modrić

Ostale Vijesti