REUTERS/Marcelo Del Pozo
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Rakitić: "I sam sam bio u Barci, a Sevilla će se potruditi osvojiti La Ligu"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 23.07.22. | 14:20

“Prodaja Diega bila je vrlo važna, još jednom čestitam klubu. Vidjet ćemo što će biti s Julesom, ali to pokazuje da klub radi stvari jako, jako dobro. Normalno je da ne možemo konkurirati svima, to moramo shvatiti i tu nema problema. Sevilla je uvijek bila takav klub, dobro je za igrače, za klub."

Ime Julesa Koundéa najizraženije je u okruženju FC Seville jer se čini da je njegov odlazak u Chelsea neizbježan. Ali još nije otišao, igrač je u Lagosu koncentriran s momčadi Andalužana, a svlačionica je također svjesna njegove situacije, kako je i sam Ivan Rakitić priznao za Mediaset i El Desmarque. Kapetan Seville komentirao je tu situaciju.

“Razgovarali smo s njim. Treba mu neka 'glupost' od nas. Cijenimo što je htio poći s nama, svi znamo kakva je njegova situacija. Ako ostane, super, a ako ne, doći će drugi. Nema problema. Sad dok je ovdje on zna da ga jako volimo”, komentirao je Rakitić.

Hrvat je branio prodajnu politiku kluba, kako u već završenoj, onoj Diega Carlosova, tako i u izglednoj Koundéovoj.

“Prodaja Diega bila je vrlo važna, još jednom čestitam klubu. Vidjet ćemo što će biti s Julesom, ali to pokazuje da klub radi stvari jako, jako dobro. Normalno je da ne možemo konkurirati svima s većim budžetom, to moramo shvatiti i tu nema problema. Sevilla je uvijek bila takav klub."

Osim toga, govorio je o mogućnosti da Koundé završi u FC Barceloni, njegovom prethodnom klubu.

“Što ću reći? Bio sam u Barci. ”

Cilj kluba u Liga prvaka je proći skupinu.

"To je mjesto gdje želimo biti, gdje je klub postavio vrlo jasan cilj. Ovo je sezona s kojom se suočavamo s velikim entuzijazmom, nadamo se biti spremni živjeti u skladu s onim što želimo postići. Blizu smo toga da postignemo i veće ciljeve. Znamo da je osvojiti LaLigu vrlo teško, moramo osvojiti puno bodova. Idemo se boriti da budemo što bliže tome što je moguće više."

Zahtjevi navijača nisu ništa manji.

"Moramo ići istom linijom, momčad je jako dobra, jako se trudi. Neka navijaju kao što su radili do sada, puno su bodova pomogli osvojiti upravo naši navijači na našem stadion. Nadamo se da ćemo nastaviti kao i prethodnih godina Zajedno ćemo to postići."


Tagovi

Ivan RakitićSevillaJules Kounde

Ostale Vijesti