Foto: NK Osijek
Foto: NK Osijek

Radno u Istri: "Svi jedva čekamo nastavak prvenstva"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.01.23. | 14:33

Na priremama je više od 30 igrača Bjelo-plavih, a do povratka u Osijek čekaju ih još dvije utakmice u Umagu

Nogometaši Osijeka u Umagu odrađuju drugi tjedan priprema uoči nastavka sezone.

Osječani će proljetni dio prvenstva otvoriti utakmicom 18. kola protiv Rijeke 21. siječnja u 15 sati u Gradskom vrtu. Istarski dio priprema Bijelo-plavi zaključit će u subotu 14. siječnja kada će odigrati dvije pripremne utakmice (protiv Javora u 11 sati te MOL Fehervara u 13 sati).

“Pokušavamo dobro raditi, dati sve od sebe, napuniti baterije, da budemo spremni za nastavak prvenstva”, rekao je za klupske kanale branič Osijeka Marin Leovac.

Iz dana u dan treba se dokazivati, kako mladi koji su tek krenuli s profesionalnim nogometom, tako i "stari", iskusniji igrači.

“Kao što trener kaže, svi krećemo od nule i treba se dokazivati na svakom treningu, na svakoj utakmici, izboriti se za svoje mjesto. Mlađima će dobro doći, da osjete kako je biti s prvom momčadi, da vide kako je trenirati, kako se treba ponašati, dobro će im doći u budućoj karijeri, mogu učiti od nas”, rekao je Leovac.

Na priremama je više od 30 igrača, a do povratka u Osijek čekaju ih još dvije utakmice u Umagu.

“Svi jedva čekamo to prvo kolo nakon pauze, s Rijekom. Dosta je više treninga i ovih prijateljskih utakmica, ali treba zadnji tjedan dobro odraditi, dati sve od sebe, sto posto ulaziti u svaki trening i ove dvije utakmice pobijediti i onda se pripremiti za Rijeku”, zaključio je osječki branič. (G)



Tagovi

NK OsijekHrvatska nogometna ligaMarin Leovacpripreme

Ostale Vijesti