Puljić potpisao za Dinamo, Jelić karijeru nastavlja u drugoj ligi

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 06.09.19. | 08:09

Sve je manje dobrih igrača na slobodnom tržištu...

Ovaj 31-godišnjak rođen je u Mostaru, a svoje prve nogometne korake napravio je HNK Ljubuškom, nakon čega prelazi u Hajduk. Igrao je još i za Zadar, Dinamo i Lokomotivu, nakon čega ga u zimu 2014. kupuje Gent za okruglih milijun eura.

Nakon jedne sezone provedene u Belgiji odlazi na već spomenutu posudbu u Dinamo iz Bukurešta, da bi se nakon nje kao slobodan igrač priključio ruskom Tom Tomsku.

Godinu dana kasnije, u ljeto 2018. Puljić potpisuje jednogodišnji ugovor sa Falsalyjem, klubom iz Saudijske Arabije. Nakon što je odradio ugovor do kraja postao je slobodan igrač te je svoju karijeru odlučio nastaviti u glavnom gradu Rumunjske.

Puljićeva tržišna vrijednost iznosi okruglih milijun eura, a sa svojom novom momčadi potpisao je jednogodišnji ugovor s mogućnošću produženja.

Osim Puljića, još jedno dobro poznato HNL lice pronašlo je novi klub.

Matej Jelić jučer je postao slobodan igrač, a o tome ste već mogli čitati na Germanijaku,

Da bi danas već pronašao novog poslodavca. Iako to nije baš bilo očekivano, Jelić će svoju karijeru u poljskom drugoligašu Nieciecza KS.

Podosta je to iznenađujući transfer za nekoga tko je prije nekoliko godina plaćen 800 tisuća eura od strane bečkog Rapida, ali nakon neuspješnih epizoda u Rijeci i Slaven Belupu (Iako je u Koprivnici u nekoliko navrata pokazao kako se u njegovom slučaju radi o jednom jako zanimljivom napadaču) ovaj 28-godišnjak odlučio se za svojevrsni korak unazad s ciljem kako bi kasnije mogao napraviti dva unaprijed.

 

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

Matej JelićAnte PuljićLokomotiva ZagrebDinamo ZagrebDinamo BukureštNiecieczaSlaven Belupo

Ostale Vijesti