REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Pulisic: "Nisam dobio u j*ja, ali bilo je bolno"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.12.22. | 14:20

Amerikanci daju sve od sebe da pripreme svoju najveću zvijezdu za subotu

Kapetan američke reprezentacije Christian Pulisic rasvijetlio je svoju misterioznu ozljedu u četvrtak i otklonio strahove oko svoje spremnosti pred subotnji veliki okršaj osmine finala protiv Nizozemske.

Pulišić je u utorak bio u teškom sudaru s vratarom Irana, Alirezom Beiranvandom, koji je postigao pobjednički gol za SAD, a napadač je poslan u bolnicu tijekom utakmice zbog onoga što je isprva opisano kao ozljeda abdomena.

Napadač Chelseaja rekao je novinarima na tiskovnoj konferenciji prije utakmice da je dijagnosticirana kontuzija zdjelice i kaže da trpi "iz dana u dan".

"Učinit ću sve što je u mojoj moći s ovim liječničkim timom da osiguram da mogu igrati", rekao je Pulišić.

"Nisam dobio, kao, udarac u j*ja", dodao je.

"Dobro sam. Bilo je jako bolno i ta kost je tu s razlogom da te zaštiti, mislim, i dobro sam je pogodio. Bilo je bolno, ali kao što sam rekao, oporavljam se.”

Ovo je mlada i neiskusna američka momčad, ali koja je puna kvalitete i Pulisic je njen ključni dio. Bio bi to veliki udarac za njihove šanse ako 24-godišnjak bude prisiljen propustiti utakmicu protiv Nizozemske.

Pulisic je također opisao neobičan trenutak kada je pokušavao pratiti rezultat SAD-a protiv Irana dok su ga odvozili u bolnicu, nazvavši to "ludim iskustvom".

"Ali kada sam to prošao i kada je odsviran posljednji zvižduk, sam bio jako sretan."

(eg)



Tagovi

Christian Pulisicamerička nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti