Puklo u svlačionici francuskog velikana – trener na odlasku, igrači se dva puta potukli pa izgubili od Vahe (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.04.19. | 22:50

Treći uzastopni poraz.

Atmosfera u redovima Olympiquea iz Lyona nakon ispadanja od Barcelone u Ligi prvaka je, blago rečeno, na nezavidnoj razini. Treneru Brunu Genesio već tjednima traže nasljednika, a najnovije vijesti govore da je glavni kandidat osvajač posljednje Cope Libertadores sa River Plateom, Marcelo Gallardo.

Osim toga, francuski mediji javili su da su se nogometaši francuskog velikana dva puta potukli na treningu ovoga tjedna – prvo su se razračunali Nabil Fekir i Marcelo, a potom Ferland Mendy i Memphis Depay. Nijedan od njih večeras nije startao u utakmicu protiv Nantesa kojeg vodi Vahid Halilhodžić.

Katastrofalno stanje u klubu se osjeti i na rezultatima. Lavovi su večeras upisali treći uzastopni poraz, iako su kasnije tijekom utakmice u igru ušli i Depay i Fekir. Presudio im je gol Limbombea iz slobodnog udarca u 83. minuti.

Iako još imaju pristojnu zalihu, mogli bi ostati bez kvalifikacija za Ligu prvaka. Lille im na drugom mjestu bježi s 5 bodova viška i utakmicom manje, a na četvrtom mjestu za vratom im puše St. Etienne sa 6 bodova zaostatka, ali i utakmicom manje.

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Memphis DepayNabil FekirVahid Halilhodžić

Ostale Vijesti