PSG uzima sjajnog Brazilca nakon samo godine dana provedene u Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 02.01.20. | 12:46

Uskoro bi trebao prijeći u grad svjetla.

Nogometaši Paris Saint-Germaina uvjerljivo koračaju prema novoj tituli prvaka Francuske. Sa sedam bodova prednosti i utakmicom manje daleko su odmakli drugoplasiranom Marseilleu, a odlična forma Kyliana Mbappea, Maura Icardija i Angela Di Marije zalog su za optimizam.

Međutim, uprava Parižana planira ove zime dovesti još nekoliko pojačanja, a prvo bi trebalo doći iz Serie A. Kako prenosi Calciomercato, vrlo je izvjesno da će redove Milana napustiti Lucas Paqueta te će mu sljedeća destinacija biti francuska prijestolnica.

Međutim, taj transfer dogodit će se prema uvjetima Rossonera koji imaju sve karte u svojim rukama. S obzirom da je mladi ofenzivni veznjak iz Brazila stigao prije točno godinu dana, a ugovor mu traje do 2023. godine.

Cijelu operaciju od strane PSG-a vodit će sportski direktor Leonardo koji je veliki obožavatelj 22-godišnjeg kreativca. Upravo ga je on i doveo na San Siro prošlog siječnja.

Pretpostavlja se da će cijena transfera iznositi između 30 i 35 milijuna eura. Igrač je već rekao 'da' francuskom prvaku, sada je vrijeme da se dogovore klubove oko odštete.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">PSG have started talks with AC Milan for Lucas Paquetà. Leonardo wants him again. Talks ongoing.<a href="https://twitter.com/DiMarzio?ref_src=twsrc%5Etfw">@DiMarzio</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/transfers?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#transfers</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/PSG?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#PSG</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/ACMilan?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ACMilan</a></p>&mdash; Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) <a href="https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1208744389956296704?ref_src=twsrc%5Etfw">December 22, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lucas Paqueta

Ostale Vijesti