foto: Action Images
foto: Action Images

PSG se revanširao Unitedu i uzeo tri boda na Teatru snova (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 02.12.20. | 22:31

Europski prvak bio je bolji i to toliko da bude dovoljno za pobjedu.

Danas su na rasporedu bili nekoliko utakmica Lige prvaka, a slobodno možemo reći kako je najatraktivniji susret bio onaj između Manchester Uniteda i PSG-a.

Posebice je za nogometne ljubitelje ova utakmica bila u fokusu obzirom na Edinsona Cavanija koji je odigrao prvi susret protiv svojih donedavnih suigrača. Na koncu, europski doprvak slavio je 3:1.

Već na samom startu bilo je vatreno: na jednu nabačenu loptu, u 6. minuti Neymar sjajno pogađa volejem za rano vodstvo Parižana. Nešto kasnije dogodila se upitna situacija - naime, Fred je glavom trznuo i krzao Paredesa, a nakon provjere VAR-a glavni sudac susreta dao je Brazilcu samo žuti karton.

Imali su potom nekoliko prilika, i jedni i drugi, ali promjene rezultata nije bilo do 32. minute kada je Rashford pucao, a lopta je pogodila nesretnog Pereiru i zbunila Navasa koji je već otišao u drugu stranu.

S tim smo rezultatom otišli na odmor. U drugom djelu nije bilo ništa manje zanimljivo. Crveni vragovi su više prijetili, preko Cavanija i Martiala, ali lopta nije ulazilo u Navasov gol. S druge strane, gredu je pogađao i Marquinhos, ali srećom po kapetana PSG-a, u 69. minuti se našao na pravom mjestu nakon gužve u šesnaestercu te je pogodio za povratak vodstva svoje momčadi.

Samo minutu kasnije, drugi žuti dobio je Fred i tako ostavio United s desetoricom što je uvelike umanjilo šanse domaćina. Ipak, treba reći kako se Crveni vragovi nisu predavali, imali su dominaciju po posjedu (ili je barem tako izgledalo) te su ostvarili nekoliko opasnih napada, preko Pogbe koji je ušao umjesto Cavanija, ili Fernandesa, ali do samog kraja nije bilo promjene, dok Neymar nije u 91. minuti zabio za potvrdu slavlja svoje ekipe na Rafinhino dodavanje.

Bit će zanimljivo u zadnje kolu ove skupine H, obzirom da United, PSG te RB Leipzig imaju po devet bodova, dok je Basaksehir na tri. U posljednjem kolu u Njemačkoj za prolaz dalje direktno igraju United i Leipzig, dok PSG na svom terenu ima lakši posao u dočeku Turaka.


foto: Screenshot/SofaScorefoto: Screenshot/SofaScore



Tagovi

Liga prvakaPSGManchester UnitedEdinson Cavani

Ostale Vijesti