BENOIT TESSIER/Action Images
BENOIT TESSIER/Action Images

PSG se neočekivanim domaćim porazom od Nantesa propustio izjednačiti s Lilleom na vrhu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 22:53

Parižani su propustili veliku priliku...

Nakon što smo svjedočili mirnom remiju Kovačeva Monaca i u Francuskoj vodećeg Lillea, očekivali smo da će se aktualni francuski prvaci i europski prvaci, nogometaši PSG-a, slavljem protiv Nantesa izjednačiti na čelu Ligue 1.

Međutim, očito da je ovotjedna utakmica u Ligi prvaka bila poveći napor za Parižane, obzirom da su ih gosti iznenadili i preokretom slavili 2:1.

Dugo se nije ništa događalo, sve do samog kraja prvog djela. Tada je Draxler u 42. minuti stupio na scenu i svojim pogotkom donio kakvu-takvu mirnoću Pochettinovoj momčadi pred odlazak na odmor. Njegov pogodak pogledaj OVDJE.

Ipak, umjesto da domaćin poveća svoju prednost, dogodilo se upravo suprotno. Prvo je u 59. Kolo zabio za izjednačenje nakon greške domaće obrane (pogledaj OVDJE), da bi u 71. Simon gostima iz Nantesa donio preokret nakon akcije u tri poteza koju je startao vratar gostiju, Lafont. Simonov pogodak pogledaj OVDJE.

Ispostavilo se da remijem protiv Kovača Lille ipak nije izgubio svoju vodeću poziciju, dok će PSG itekako žaliti za ovakvom nesmotrenošću. Bili su europski prvaci bolja momčad, ali ne toliko da bi na koncu i ostvarili uvjerljivo slavlje. Tim čudnije, uzmemo li u obzir da je Nantes fenjeraš koji je još uvijek u zoni ispadanja, unatoč danas posve neočekivanom slavlju.



Tagovi

PSGLigue 1

Ostale Vijesti