PSG lakoćom slavio u Kneževini, Subašić primio tri komada, sjajan debi Di Marije

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.08.15. | 23:17

U posljednjoj utakmici četvrtog kola francuskog prvenstva, PSG je s lakih 3:0 slavio na gostovanju kod Monaca.

Parižani nastavljaju s odličnim igrama u Ligue 1. Nakon tri pobjede, upisali su i četvrtu uzastopnu  novoj sezoni francuskog prvenstva i pokazali tko je gazda u Francuskoj.

Tijek utakmice: Monaco - PSG 0:3

Dominirao je PSG cijelim susretom, a hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić je primio čak tri komada. Odolijevao ne naletima gostiju sve do 57. minute kada Edinson Cavani trese mrežu, to je isto učinio u 73. minuti, nakon odličnog proigravanja Zlatana Ibrahimovića. Konačan udarac momčadi iz Kneževine zadao je Lavezzi pogotkom za 3:0, sedam minuta prije kraja.

U 66. minuti je u dresu PSG-a prvi put zaigrao novopridošli Angel Di Marija, pojačanje iz Manchester Uniteda i zabilježio je sjajnu asistenciju upravo za treći pogodak pariškog sastava sa 60 metara.

Mario Pašalić je igrao posljednjih deset minuta za domaćine.

U ostalim današnjim utakmicama, Bordeaux je s 2:0 pobijedio Nantes, koji je od 51. minute igrao s desetoricom na terenu nakon isključenja Lenjanija, dok je St. Etienne upisao 2:1 domaću pobjedu nad Bastijom, koja je od četvrte minute bila s igračem manje nakon što je crveni karton dobio Djiku, a potom od 73. minute s dvojicom manje zbog drugog crvenog kartona - isključen je Kamano.

Ligue 1, rezultati, četvrto kolo:

Monaco - PSG 0:3 (Cavani 57, 73', Lavezzi 83')
St. Etienne - Bastia 2:1 (Perrin 20', Eysseric 62'/Danic 41')
Bordeaux - Nantes 2:0 (Khazri 45+2', Gajić 87')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Paris Saint-GermainMonacoSaint EtienneBastiaBordeauxNantesLigue 1

Ostale Vijesti