REUTERS/Christian Hartmann
REUTERS/Christian Hartmann

PSG bez Mbappea, Neymara i Messija? Prosjek! Prvaci kiksali na otvaranju sezone protiv Lorienta

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 12.08.23. | 23:02

Imali su više udaraca i prilika, a i posjed je bio na njihovoj strani. Ali, znate onu Sampaolijevu o posjedu…

Nogometaši PSG-a nisu primili, ali ni zabili pogodak u svojoj prvoj utakmici u novoj sezoni. Na domaćem terenu ugostili su Lorient, prije početka utakmice na njih se gledalo kao velike favorite, ali bez Messija, Neymara i Mbappea momčad Luisa Enriquea nije uspjela slaviti. Imali su više udaraca i prilika, ali Lorient se obranio te neporaženi odlaze iz francuske metropole.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvo ime utakmice bio je vratar Lorienta Mvogo, a da će ovo biti njegova večer moglo se naslutiti već u osmoj minuti kad je obranio udarac Ramosa. Goncala, ne Sergija. Da ne bi bilo zabune…

PSG je nastavio napadati, ali i laiku je bilo jasno da među svim ovim novim igračima (Ramos, Asensio, Lee, Ugarte, Škrinira, Hernandez) fali kemije… Do kraja prvog poluvremena bilježimo i jedinu opasnu priliku Lorienta u ovoj utakmici kad je u 42.minuti tukao Laporte, ali i stoperu gostiju je nedostajalo malo preciznosti.

U nastavku se PSG dodatno otvorio, a Lorient još više zatvorio. Najbolju priliku propustio je Ruiz u 77.minuti, a iako se igra praktički cijelo vrijeme odvijala na polovici gostiju, Parižani nisu kreirali nijednu stopostotnu priliku.

Na početku sezone, PSG je kiksao. Neymar je na izlaznim vratima, s Mbappeom se nikad ne zna, dok je Messi već mjesec i više dana u Miamiju gdje uživa i – zabija!

Podsjetimo, u ranijoj utakmici dana Marseille je preokretom slavio protiv Reimsa. Sljedeću utakmicu pariški sastav igra za sedam dana protiv Toulousea u gostima, dok Lorient sljedeće nedjelje na domaćem terenu dočekuje Nicu. (I.A.S.)




Tagovi

Paris Saint-GermainPSGLuis EnriqueLorient

Ostale Vijesti