Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Prvijenac za pamćenje: Marko Capan očistio paučinu i potpisao pobjedu Širokog Brijega protiv Veleža

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.03.24. | 15:31

Sjajan pogodak veznjaka Hajduka na posudbi u susjedstvu

Veznjak Hajduka na posudbi u Širokom Brijegu, Marko Capan, postigao je sjajan pogodak u 74.minuti prve utakmice četvrtfinala Kupa s kojim je njegova momčad upisala 2-1 pobjedu protiv Veleža. Capanu je ovo bio prvi pogodak u dresu Širokog Brijega te prvi pogodak u seniorskoj karijeri.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Široki je u ovom ogledu bio blagi autsajder iako su u drugom djelu sezone dosad upisali tri pobjede i jedan poraz. Velež se u drugom djelu sezone dosta muči s formom, u prvenstvu su upisali dva remija i poraz, a sada će u drugoj utakmici četvrtfinala Kupa, koja je na rasporedu 13.ožujka s početkom u 13 sati, pokušati doći do prve pobjede ovog proljeća. Podsjetimo, Velež je prije dvije godine osvojio Kup BiH, dok su prošle sezone zapeli u finalu kad je na Bilinom Polju pobjedu Plemićima osigurao Ćuže (52).

Capan je u Široki Brijeg stigao na početku sezone zajedno s trenerom Marijanom Budimirom (odnedavno novim hrvatskim U17 izbornikom) i Jerom Vrcićem, a dosad je za Široki u svim natjecanjima skupio 19 nastupa. Bivši kapetan Bilih tića, koji su prošle sezone dogurali do finala Lige prvaka mladih, još je prošle sezone odigrao četiri utakmice za prvu momčad Hajduka, a sa splitskim klubom ugovorno je vezan do lipnja 2026.godine.

Prije uzvratne utakmice sljedeće srijede, Široki ovog vikenda na domaćem terenu dočkeuje Slogu Doboj (9. ožujka, 13 sati), dok Rođene u ponedjeljak (11.ožujka, 18 sati) očekuje ogled protiv Tuzla Cityja. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marko CapanŠiroki BrijegVelež MostarBiHKup

Ostale Vijesti