Prvijenac Jovića u velikoj pobjedi Reala, Valencia i Sevilla podijelili bodove

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.10.19. | 23:22

Još jedan lijep nogometni dan na Pirenejskom poluotoku.

Prva na rasporedu bila je ona između Real Sociedada i Leventea u kojoj su gosti iznenađujuće slavili rezultatom 1:2. Oba svoja gola gosti su zabili u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Bardhi i Mayoral u 24., odnosno 40. minut.

Prvo je Makedonac prekrasno lobirao domaćeg čuvara mreže nakon lijepe akcije gostiju, da bi nakon njega igrač Real Madrida na posudbi prvi reagirao na jednu odbijenu loptu nakon što je strijelac prvog pogotka izvrsnim udarcem prvo pogodio gredu.

U nastavku je domaći sastav uspio samo ublažit poraz, a pogodak je zabio Willian Jose koji je prekrasno reagirao na jedan ubačaj s desne strane. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao pa su gosti upisali važna tri boda na teškom gostovanju u Baskiji.

Valencija je na Mestalli ugostila uvijek neugodnu Sevillu, a utakmica je završila rezultatom 1:1.

Gosti su do prednosti stigli u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a precizan je bio Lucas Ocampos. U nastavku utakmice pogodak vrijedan jednog boda bio je Sobrino, a njega je postigao u 81. minuti nakon lijepe asistencije Pareja.

Za kraj dodajemo kako je Real Madrid upisao veliku pobjedu nad Leganesom. Konačni rezultat bio je 5:0, a pogotke su zabijali Rodrygo (7'), Kroos (8'), Ramos(24'), Benzema (69') i Jović (91').

Najbolji pojedinac susreta bio je Karim Benzema koji je asistirao za prva dva pogotka Kraljeva, a u nastavku je i sam zabio gol iz kaznenog udarca.

Treba naglasiti kako je u sudačkoj nadoknadi Jović upisao svoj prvijenac u dresu Real Madrida, a treba pohvaliti i lijep ubačaj Carvajala.

Od ostalih utakmica izdvajamo pobjedu Betisa nad Celtom Vigo 2:1 te slavlje Athletica nad Espanyolom 3:0.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRealMadrid%2Fposts%2F10151905356679953&width=500" width="500" height="670" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsevillafc.eng%2Fposts%2F1460630564102068&width=500" width="500" height="427" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Luka JovićReal Madrid

Ostale Vijesti