Prvi „post korona“ otkaz u MLS-u: Legendi Ajaxa i Barcelone presudila četiri vezana poraza

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.07.20. | 15:51

Njegov trenerska karijera u silaznoj je putanji.

„U ime kluba, želimo se zahvaliti Franku na svemu što je napravio za klub“, rekao je predsjednik Atlanta Uniteda Derren Eales te nastavio:

„Pod njegovim vodstvom klub je napredovao. On će zauvijek biti dio klupske povijesti budući da je u svojoj prvoj sezoni osvojio čak dva trofeja i njemu će naša vrata uvijek biti otvorena“, dodao je predsjednik, nakon čega se medijima obratio i 50-godišnji Nizozemac.

„Zahvalan sam na prilici da budem trener Atlanta Uniteda. Za mene je iskustvo življenja u SAD-u i vođenja kluba iz MLS-a od velikog značaja i zaista sam sretan što sam imao tu mogućnost. Veliko hvala navijačima, stvarno su posebni i oni imaju veliku ulogu u našim rezultatima. Želim se svima zahvaliti, bilo je veliko zadovoljstvo biti trener ovog kluba“, rekao je legendarni Nizozemac.

Podsjećamo, De Boer je u klub stigao u siječnju 2019. godine, a na klupi je zamijenio nekadašnjeg izbornika Argentine i trenera Barcelone, „Tatu“ Martina.

Atlantu je vodio u ukupno 55 utakmica u svim natjecanjima, a pritom je njegova momčad zabilježila 31 pobjedu, pet remija i 19 poraza.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAtlantaUnitedFC%2Fposts%2F4440350715982687&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto: Alan Walter - Action Images)

 


Tagovi

Frank De BoerMLSAtlanta United

Ostale Vijesti