Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Proveo je sezonu u Istri 1961, a sad će igrati s dvojicom bivših hajdukovaca

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.10.21. | 13:49

Nastavlja karijeru u rumunjskom velikanu

Sezona 2018./19. bila je zanimljiva za Istru 1961, ne zbog rezultata koji bio ostanak u ligi već zbog imena koja su u toj natjecateljskoj godini prošla kroz klub. Promijenila su se četiri trenera – Španjolci Manolo Marquez i Curro Torres, pa poslije njih Krunoslav Rendulić i naposljetku Igor Cvitanović.

Posebno je bilo zanimljivo u rubrici dolazaka igrača, među kojima su neka imena koja i danas zvone u ušima svakog ljubitelja HNL-a. Npr. Među njima su bili Ramon Mierez, Petar Bosančić, Josip Čondrić, Einar Galilea, a bio je tu i Michel Espinosa za kojeg se mislilo da bi mogao biti najveće pojačanje u toj sezoni.

Ipak, rođeni Kamerunac s francuskom putovnicom nije se naigrao na Aldo Drosini. Uglavnom zbog ozljeda ovaj defenzivni veznjak koji je veći dio karijere prove u Francuskoj upisao je tek osam utakmica u HNL-u. Igrao je prve četiri utakmice od prve minute do kraja, a onda su krenuli ulasci s klupe i potpuni nestanak iz ekipe. Krajem travnja Istra 1961 i Espinosa su raskinuli ugovor, a on je angažman pronašao u francuskom niželigašu SC Lyonu.

Osim za francuske niželigaše igrao je i za bugarski Botev iz Plodviva koji je napustio ovog ljeta te je bez kluba je bio sve do danas. Sad je potpisao s rumunjskim velikanom Dinamom iz Bukurešta kojem posljednjih sezona ne ide kao u prošlosti. Trenutno su predzadnji u rumunjskom prvenstvu sa sedam bodova na kontu, a suigrači će mu biti nekadašnji hajdukovci Steliano Filip i Mirko Ivanovski.


Tagovi

Dinamo BukureštMirko IvanovskiSteliano FilipRamon MierezIstra 1961

Ostale Vijesti