Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Protekle četiri sezone je bio u Hajduku, a sad kao slobodan igrač prelazi u Partizan!?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 14.08.23. | 16:24

Srpski velikan nije najbolje otvorio sezonu te bi već sutra mogli ispasti iz Europe

Bivši igrač Hajduka, Stefan Simić, ovog je ljeta napustio Split nakon četiri sezone u bijelom dresu. Simić je na Poljud stigao iz talijanskog velikana Milana, a za Bijele je ukupno skupio 91 utakmicu uz tri postignuta gola. Nakon mjesec i pol dana ’na burzi, izgleda da je Simić pronašao novog poslodavca u susjednoj Srbiji.

 Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, prema informacijama srpskih medija, Simić bi uskoro mogao postati novi igrač Partizana! Nova Sport ne donosi nikakve detalje, već samo navode kako su Crno-bijeli očito završili potragu za igračem koji bi trebao ’uvesti reda’ u njihovu posljednju liniju.

Partizan je posljednji put bio prvak Srbije prije šest godina, a dovođenje igrača kao što je Šimić od velikog je značaja za momčad Igora Duljaja koja se nalazi nadomak ispadanja iz Europe budući da su u prvoj utakmici protiv Sabaha u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu izgubili rezultatom 2-0.

Izgleda kako su u Partizanu zamjenu za Crnogorca Vujačića, koji je nedavno preselio u Rubin za milijun eura, pronašli u bivšem igraču Hajduka te se sada samo čeka da njegov dolazak u Humsku i službeno bude potvrđen. (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

PartizanHajdukStefan Simićnogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti