REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Prošle godine je bio pred povratkom u Hajduk, a danas je zabio drugo kolo zaredom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.12.21. | 19:29

Bivši veznjak Bijelih vodio je momčad do pobjede

Prošle godine Hajduk je htio vratiti veznjaka Andriju Balića, o tome je nakon odlaska iz kluba pričao bivši savjetnik Marina Brbića za sportski dio Mario Stanić. O tome je pričao u jednom intervjuu nakon odlaska iz Hajduka.

"Recimo, javnost ne zna da se u danima famozne skupštine dogovarao dolazak Andrije Balića, s kojim smo bili u kontaktu još od prvog mjeseca. U trenutku kad ostajemo bez predsjednika, nesigurna i neizvjesna situacija u klubu oko svih nas i trenera je uzrokovala nedolazak Andrije Balića u Hajduk. Da, htio sam već tada otići, ali NO i ljudi unutar kluba te moja profesionalnost je prevagnula da ostanem minimalno do biranja sljedećeg predsjednika", prepričao je tada Stanić.

Balić je i sam govorio da mu je želja vratiti, ali do toga nije došlo i ostao je u Slovačkoj gdje je ranije bio na posudbi. Dunajska Streda otkupila ga je od Udinesea tog ljeta i potpisali su s njim trogodišnji ugovor. Posljednja dva kola u dobroj je golgeterskoj formi. Zabio je prošlo kolo za pobjedu protiv Trenčina od 1:0, a danas je u pobjedi od 2:0 zabio pogodak za vodstvo u 32. minuti. Na terenu je proveo do 86. minute, a u 73. je zaradio i žuti karton.

Pogodak možete pogledati OVDJE.

Dunajska Streda trenutno je četvrta momčad lige sa 30 bodova, 14 manje od vodećeg Slovana.



Tagovi

Andrija Balić

Ostale Vijesti