R.R./ATAImages/PIXSELL
R.R./ATAImages/PIXSELL

Prosinečki "tih" nakon drugog slavlja, Ciprić zadovoljan: "Važno je da imamo pobjednički gard"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.03.24. | 09:09

Sjajan start hrvatskog stručnog stožera na klupi popularnih Sokolova

Nogometna reprezentacija Crne Gore sjajno je krenula u novi ciklus, u kojem će ih s klupe voditi legendarni Robert Prosinečki. Crnogorci su tjedan dana boravili u Turskoj, baza im je bila Antalya, gdje su upisali dvije pobjede u pripremnim dvobojima.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvo su s 2-0 pobijedili Bjelorusiju, dok su jučer s minimalnih 1-0 slavili protiv Sjeverne Makedonije. Robert Prosinečki nije se oglasio nakon pobjede a dojmove stručnog stožera prenio je njegov prvi suradnik Gordan Cirpić.

"Napravili smo neke neke promjene u odnosu na prvu utakmicu i odigrali pravu natjecateljsku utakmicu. Imali smo problema u prvom dijelu, gdje je rival u međuprostorima lako dolazio do lopte, ali nije imao ozbiljnih šansi. Kako se kaže, nismo "visjeli", rekao je Ciprić, a prenose podgoričke Vijesti.

Crnogorci će u lipnju odraditi dvije prijateljske utakmice, protivnici su Belgija i Gruzija.

"Jako puno smo dobili s ovih sedam dana u Turskoj. Momci su odgovorili na pravi način, iskoristili smo treninge i utakmice, a pobjede su pravi poticaj za nadolazeće utakmice. Čvrstina - to se traži, bit će mnogo utakmica u kojima će se igrati na rezultat i mislim da smo i to ovdje uspješno odradili”, istaknuo je Ciprić i dodao:

"Ispunili smo cilj da svi igrači dobiju minutažu. Nije, naravno, nevažno to što smo slavili u oba susreta, važno je da imamo pobjednički gard”, zaključio je Ciprić. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Crna Goracrnogorska nogometna reprezentacijaRobert ProsinečkiGordan CiprićMakedonska nogometna reprezentacijaSjeverna Makedonija

Ostale Vijesti