Prosinečki poziva bivšu zvijezdu Osijeka i doskorašnjeg igrača Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 30.10.19. | 08:54

Naši susjedi izgubili su šanse za plasmanom na Euro.

Utakmice protiv Italije i Lihtenštajna za Bosnu i Hercegovinu će biti ujedno i posljednje u kvalifikacijama za Euro 2020., a kako su Zmajevi izgubili sve šanse, izbornik Robert Prosinečki će biti u prilici da provjeri neka nova imena.

Kako piše list Avaz, po prvi put u A-reprezentaciji BiH trebao bi se naći Haris Hajradinović iz turske Kasimpaše. Ovaj vezni igrač pruža veoma dobre igre u turskom prvenstvu, a u prošlom kolu zabio je gol uz asistenciju, te to, kako stvari stoje, nije promaklo ni Prosinečkom koji će ga vjerojatno uvrstiti na popis za dvoboje sa Italijom i Lihtenštajnom.

Poziv bi trebao otići i na adresu ljubljanske Olimpije, i to za Luku Menala koji svojim igrama oduševljava javnost u Sloveniji. Dolaskom u novu sredinu mladi bosanskohercegovački nogometaš s hrvatskim državljanstvom u potpunosti je eksplodirao. Već je postigao osam golova i pritom sedam puta asistirao, a u slučaju da dobije poziv to će mu biti ujedno i povratak u reprezentaciju.

Upravo je Prosinečki bio taj koji je prvi Menalu pružio šansu u reprezentaciji, točnije početkom godine na američkoj turneji, gdje je već tada sjajni ofenzivac pokazao da bi u nadolazećem periodu mogao biti od velike koristi.

Neki igrači bi mogli i propustiti predstojeće okupljanje, prije svih Amer Gojak, koji je u utakmici protiv Osijeka zadobio povredu zgloba. Posljednju riječ će dati detaljni pregledi kojima će biti podvrgnut.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

BiH nogometna reprezentacijaRobert ProsinečkiAmer GojakLuka MenaloHaris Hajradinović

Ostale Vijesti