Prosinečki i Šitum srušili istanbulskog velikana i stigli nadomak ostanku u prvoligaškom društvu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.07.20. | 22:06

Pobjeda Kayserispora protiv velikana turskog nogometa.

Nogometaši Kayserispora koje vodi hrvatski trener Robert Prosinečki, u 30. kolu Super Lige slavili su na domaćem travnjaku protiv Besiktasa rezultatom 3:1. Ogromna je ovo pobjeda fenjeraša Kayserija protiv istanbulskog giganta koji se bori za plasman u Europu sljedeće sezone.

Mreže se nisu tresle u prvom poluvremenu, ali zato smo u drugom vidjeli četiri zgoditka. Počelo je pogotkom Acara u 51. minuti, da bi igrač gostiju Hutchinson u 74. izjednačio.

Sve je upućivalo na to da će klub iz glavnog grada, za koje je Domagoj Vida odigrao cijelu utakmicu, stisnuti obruč i dovršiti posao – dogodilo se suprotno. Dvostruki strijelac Acar u 83. minuti ponovno je doveo momčad Prosinečkog u vodstvo, a velika tri boda potvrdio je Kravets na asistenciju Marija Šituma tri minute kasnije.

Ovom pobjedom, Kayserispor je uspio pobjeći 16.-plasiranom Yeni Malatyasporu na dva boda prednosti te će se borba za ostanak voditi do samog kraja, odnosno još četiri kola koliko je ostalo do kraja. Besiktas je ostao na petom mjestu sa dva boda zaostatka za četvrtoplasiranim Galatasarayem , a imaju i četiri boda manje od trećeplasiranog Sivasspora.

(Foto: Anton Vaganov/Reuters)


Tagovi

Robert ProsinečkiMario ŠitumDomagoj VidaKayserispor

Ostale Vijesti