Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Prošao je Dinamovu školu, okušao se u Njemačkoj, a sad je produžio sa zagrebačkim drugoligašem

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.02.22. | 19:56

Bio je član U-17 reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Čileu 2015. godine, gdje je u pet utakmica zabio dva gola, a s njim na popisu su bili igrači poput Šempera, Nevistića, Erlića, More, Ivanušeca, Sose, Brekala i drugih

Prije šest godina iz juniora Dinama među mlade igrače njemačkog Dusseldorfa otisnuo se tad 18-godišnji napadač Karlo Igor Majić. Prošao je Dinamovu školu, a bio je i dio U-17 selekcije Vatrenih na SP u Čileu gdje je zabio dva gola u pet odigranih utakmica.

Dosta daleko je dogurala ova talentirana generacija pod izborničkom palicom Darija Bašića u kojoj su bili i igrači poput Adriana Šempera, Ivana Nevistića, Martina Erlića, Nikole More, Luke Ivanušeca, Borne Sose, Josipa Brekala i drugih. Stigli su do četvrtfinala gdje ih je minimalnom pobjedom zaustavila reprezentacija Malija.

Karlo Majić se nakon toga okušao u Njemačkoj, a bio je i na posudbi u slovenskom klubu Krško. Ljeto 2019. godine donijelo mu je angažman u Sesvetama gdje je proveo sve do ove zime. Njegov dolazak na zapad Zagreba prošlog ljeta je službeno objavio NK Rudeš. Nekadašnji prvoligaš tako se pojačao na poziciji napadača, a s Majićem su danas objavili produžetak suradnje do kraja ove godine.

Danas 23-godišnji napadač ove sezone je u 16 nastupa zabio tri gola u 2. HNL za Rudeš, a sezonu prije sedam u dresu Sesveta.


Tagovi

2. HNLNK RudešCroatia Sesvete

Ostale Vijesti