Proradio Barcelonin napadački trozubac za preuzimanje vrha tablice

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 19.10.19. | 15:11

Konačno smo vidjeli moć MSG trojca.

Odigrana je utakmica devetog kola španjolske La Lige u kojoj je Barcelona slavila na gostovanju kod Eibara rezultatom 0:3.

Gosti su do prednosti došli u 13. minuti pogotkom Griezmanna. Lenglet je sjajnom dugom loptom izbacio sunarodnjaka, koji se sjurio prema protivničkom golu i matirao Dmitrovića za 0:1.

Tražila je Barcelona do kraja poluvremena još koji pogodak, ponajprije preko svoje najveće zvijezde Messija, no iskazao se vratar domaćih te sačuvao minimalne izglede za povoljan rezultat.

Gosti su u drugi dio krenuli još ofenzivnije, već nakon pet minuta postižu pogodak, no sudac ga uz pomoć VAR-a poništava. Međutim, u 58. minuti Barcelona ipak dolazi do toliko željenog drugog gola. Suarez je dobio loptu u kaznenom prostoru te je pokušao lažnjakom izbaciti protivničkog igrača, ali mu lopta bježi, no dolazi do Griezmanna, koji je jednostavnim dodirom prosljeđuje do Argentinca, a Messi je posprema u gol za 0:2.

U 66. minuti i Suarez se upisuje u strijelce te tako zatvara Barcin napadački trozubac. Messi je dobio loptu u prostor te nesebično upošljava Urugvajca, koji posprema loptu u mrežu za konačnih 0:3.

Barcelona je ovom pobjedom makar privremeno preuzela vrh tablice ispred Reala, koji večeras s dosta izostanaka igra protiv Mallorce u gostima.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Lionel MessiAntoine GriezmannLuis Suarez

Ostale Vijesti