Propao transfer u Tursku: Milović produžuje ugovor, Kalinić još uvijek „na čekanju“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.01.16. | 11:26

Na Poljudu je jučer održan sastanak Nadzornog odbora Hajduka, nakon kojeg su, prema pisanju Sportskih novosti, od tri transfera o kojima se posljednjih dana pričalo, zasad ostala dva pred realizacijom.

Nadzorni odbor je dao suglasnost Upravi za poslove vezane za tekući prijelazni rok te je usvojio novi nacrt metodologije operativnog rada Nadzornog odbora“, priopćili su kratko s Poljuda.

A Sportske novosti pišu kako je dogovoreno da će od tri transfera igrača Hajduka, dva ostati pred realizacijom.

Kapetan Goran Milović bi trebao produljiti ugovor sa splitskim klubom, koji mu istječe u lipnju ove godine. Kapetan je bio blizu odlaska u Tursku, no Eskisehirspor nije ispunio uvjet Hajduka za isplatu 400.000 eura odštete. Ako kapetan i produlji ugovor na Poljudu, to ne znači nužno da će i ostati jer je moguće da stigne neka druga ponuda.

A već je otišao Miko Caktaš, koji je jučer ujutro otputovao u Njemačku na liječnički pregled u organizaciji ruskog Rubina.

Do utorka nećemo imati konkretne novosti“, rekao je Caktaš na odlasku.

Njegova buduća momčad se nalazi na pripremama u Portugalu, a priključit će joj se kada prođe liječnički pregledi, a Rusi uplate Hajduku milijun eura odštete.

Što se vratara Lovre Kalinića tiče, zasada je situacija s njime na čekanju, odnosno čeka se dogovor za povećanje cijene iznad dva milijuna eura.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

RubinNogometEskisehirsporHajdukPrva HNLLovre KalinićMijo CaktašGoran Milović

Ostale Vijesti