Propao mu Besiktas pa se skrasio u Basaksehiru

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 30.07.14. | 15:27

Novi turski prvoligaš Istanbul Basaksehir na dvije je godine potpisao iskusnog, 32-godišnjeg obrambenog igrača Yalcina Ayhana.

Ayhan je ovog ljeta proživio pravu avanturu. Nakon što mu je istekao ugovor s Kasimpasom, dogovorio se s Besiktasom našeg Slavena Bilića te je otputovao u njihov trening kamp u Engleskoj gdje je trebao i potpisati ugovor za sljedeću sezonu. No, nakon samo jednog dana klub je Ayhana vratio u Tursku. Nije poznat razlog zbog kojeg nije došlo do potpisa ugovora, ali su stoper i njegov menadžer Haluk Canatar danima punili stupce turskih medija sa žuči zbog odnosa Besiktasa prema njima.

Na kraju je Ayhanova priča dobila sretan kraj, a ovaj će stoper sljedeće godine ipak igrati u turskom glavnom gradu. No, ne u dresu Besiktasa nego novog prvoligaša Basaksehira s kojim je dogovorio dvogodišnju suradnju. Inače, Basaksehir će biti 11 klub u kojem će Ayhan igrati. Do sada je nastupao u dresovima Istanbula, Dardanelspora, Galatasaraya, Erciyesspora, Sakaryaspora, Manisaspora, Antalyaspora, Gaziantepspora, Orduspora i Kasimpase. U mlađim kategorijama igrao je u Besiktasu, ali, eto izgleda da tamo neće odigrati seniorske minute. Osim ako se u budućnosti nešto promijeni. S ovakvim pticama selicama nikada se ne zna.

(Foto: Twitter)


Tagovi

Istanbul BasaksehirKasimpasa

Ostale Vijesti