FRANCK FIFE/Action Images
FRANCK FIFE/Action Images

Problemi za Rossija, ali i Bjelicu: Lacika se ozlijedio, vraća se u Osijek

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.10.21. | 10:09

Germanijak doznaje da izvrsni veznjak neće biti na raspolaganju svojem izborniku za utakmicu protiv Engleske.

Laszlo Kleinheisler ozlijedio se na reprezentativnom okupljanju i vraća se u Osijek, doznaje Germanijak.

27-godišnji veznjak je u jučerašnjem porazu njegove reprezentacije od Albanije na Puškaš Areni skupio svega 19 minuta, a minutu prije kraja regularnih 90 minuta zaradio je i žuti karton. Mađarska već sutra na Wembleyju igra utakmicu protiv aktualnih doprvaka Europe, ali Rossi neće imati na raspolaganju miljenika osječke publike kojeg od milja na istoku Lijepe naše mnogi zovu 'Lacika Bracika'.

Kleinheisler je zabio svoj prvijenac u 1. HNL ove sezone u prošlom kolu kad je u ranoj fazi utakmice doveo svoj Osijek u vodstvo u susretu protiv Hajduka, ali su gosti iz Splita na poravnali preko Lovrencsicsa, s tim da se na kraju gol (još uvijek je upitno zašto?) upisao kao autogol Danijela Lončara.

Što se tiče Kleinheislera i njegove ozljede, zasad je nepoznato koliko će dugo izbivati s terena, ali kako doznaje Germanijak, stradao je bedreni mišić.

Vijesti su koje nikoga ne vesele – od samog Kleinheislera, do izbornika Marca Rossija pa sve do trenera Osijeka Nenada Bjelice koji je najvjerojatnije izgubio svoju veliku uzdanicu za ogled protiv Slaven Belupa ove nedjelje (17.10.).


Tagovi

GermanijakGermanijak doznajeLaszlo KleinheislerOsijekMađarskaMađarska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti