Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Problemi za Krznara uoči Villarreala: Petković trenirao bez ulaska u duele, Gavranović uz bolove

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 07.04.21. | 07:51

Trener Modrih će tek na dan utakmice znati s kim raspolaže u napadu.

Sutra je od 21:00 sat na rasporedu povijesni dvoboj četvrtfinala Europske lige u kojem Dinamo dočekuje Villarreal, a trener Modrih ima veliki upitnik koga gurnuti u napad.

Naime, liječnička služba radi sve što je u njenoj moći da osposobi barem jednog od dvojice ozlijeđenih napadača, no vrijeme nije na njihovoj strani, javljaju Sportske novosti.

Petkovićeva ozljeda ramena nije ni malo bezazlena, jedan nezgodan duel ili pad može utjecati na ostatak sezone pa čak i karijeru reprezentativnog napadača. Utakmica je od velike važnosti za Modre, no zdravlje igrača ipak je na prvom mjestu. Bruno trenira, ali bez ulaska u duele i da se njega pita sigurno bi sutra navečer istrčao na Maksimir, no pitanje je koliko je pametno takvu odluku prepustiti igraču?

Što se tiče Gavranovića, njemu je oštećen mišić zbog čega na terapiji provodi i po sedam sati dnevno. Ozljeda nije teže prirode pa ukoliko Gavranović kaže na dan utakmice kako ne osjeća bolove dobit će zeleno svjetlo za nastup te je moguće kako će biti u konkurenciji.

Dobra vijest za trenera Krznara, ali i za simpatizere Modrih je da će Joško Gvardiol biti spreman za Villarreal.


Tagovi

Damir KrznarBruno PetkovićMario Gavranović

Ostale Vijesti