Problemi za Bile: Posavec ozlijeđen, vraća li se Ljubić ili će na gol golman koji nije branio godinu dana?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.11.19. | 08:48

Muke po Damira Burića.

Situacija nije nimalo bezazlena budući da Hajduk, i bez ove ozljede Posavca, muku muči sa svojim vratarima. Nedavno su se na obostrano (ne)zadovoljstvo razišli s nekadašnjim prvim golmanom Splita, da bi praktički taj isti dan odlučili poslati mladog Marina Ljubića u drugu momčad, a o tome ste već imali prilike čitati na Germanijaku:

Ono što je više od svega, pa čak i otkaza Duki, upadalo u oči, je odluka da presele mladog Ljubića u drugu momčad. Ovaj iznimno talentirani vratar ove je sezone za Bile upisao četiri nastupa u svim natjecanjima, a u drugu momčad je prebačen radi činjenice kako „oteže“ s potpisom novog ugovora. Odmah nakon što su ga prebacili u „rezerve“ Ljubić se ni tamo nije našao u sastavu trenera Marija Despotovića pa je odmah postalo potpuno jasno kako u Splitu misle držati Ljubića „na ledu“ sve dok se ne predomisli i potpiše novi ugovor s Hajdukom.

Dodatni problem u cijeloj priči je taj da je sada prvi vratar kluba postao Goran Blažević, nekadašnja jedinica Bilih koji je svojevremeno pružao jako dobre partije na Poljudu, ali mu je karijera posljednjih godina u silaznoj putanji te je on svoj posljednji službeni nastup upisao prije više od godinu dana.

Iako službene potvrde još uvijek nema, mnogi nagađaju kako bi Ljubić „danas – sutra“ trebao potpisati novi ugovor te bi na taj način već ove nedjelje bio na vratima Bilih protiv Osijeka.

Živi bili, pa vidjeli…

(foto: Reuters)


Tagovi

Goran BlaževićJosip PosavecMarin LjubićHajdukDamir Burić

Ostale Vijesti