foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Primorac odlučio: Standardni prvotimac odmara do proljeća

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.12.20. | 14:43

Trener Hajduka najavio promjene u momčadi.

Hajduk je nanizao dva poraza u prvenstvu, a ovu nedjelju im na Poljud stiže razigrana Gorica. Utakmica je na rasporedu od 17:05 sati, a danas je pred novinare izašao trener Splićana Boro Primorac te najavio susret.

„U Varaždinu smo bili očajni prvo poluvrijeme. To je jedno od najgorih poluvremena otkad sam došao u Hajduk. Vrlo sam razočaran. Iznenadio sam se negativno. Do tada je ekipa imala dobru disciplinu, spirit...To prvo poluvrijeme još mi stoji u grlu“, rekao je trener Hajduka Boro Primorac te dodao:

„Bit će promjena u sastavu“.

Hajdukov prvi golman Posavec je u jako lošoj formi i trener je odlučio kako je vrijeme za hlađenje.

„On je u grupi, ali trener sastavlja momčad. Gledao sam utakmicu ponovno. Nisam bio zadovoljan s njim. Neka se probudi, da u Novoj godini bude bolji. Branit će Ljubić“.

Utakmicu u Varaždinu započeli su Jairo i Gyurcso, novinare je zanimalo da li je to po Primorcu bila dobra odluka.

„Nije to utjecalo na rezultat. Utjecalo je da smo primili jeftine golove. Jairo i Adam će početi sutra. Nadam se i da se vraća Simić“.

Gorica je trećeplasirana momčad prvenstva, igraju dobar i efikasan nogomet.

„U Hrvatskoj se igra dobar nogomet. Za dobiti bilo koga moraš biti dobar. Zadnje dvije utakmice su dobili, a prije toga nisu imali pobjedu dva mjeseca. Učinit ćemo sve da ih smirimo. Treba biti koncentriran svih 90 minuta. Da bi dobio bilo koju utakmicu moraš igrati dobro“.

U prošlom kolu sutrašnji protivnik Splićana pomeo je Osijek rezultatom 4:1.

„Dogodio se slab dan Osijeka. Teško je Osijeku dati dva gola, a kamoli četiri. Aston Villa je dobila Liverpool 7:2. Ne vjerujem da će Bjelica napraviti igru da primi četiri gola bilo gdje“.

Hajduk je Gorici posljednjih godinu dana dao trojicu igrača, Kalika, Špikića i Pršira.

„Meni je drago da oni igraju dobro. Pršir ne igra, ali Špikić igra dobro, a Kalik zabija golove. Ne mogu govoriti što je bilo prije mene“, zaključio je Primorac. 


Tagovi

Boro PrimoracJosip Posavec

Ostale Vijesti