Action Images
Action Images

Prije tri godine igrao protiv Hrvatske u polju, a sada kao golman donio Riveru pobjedu u Copi Libertadores (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.05.21. | 10:31

Nogomet pod koronavirusom piše zaista čudne priče.

Prilično bizarna utakmica odigrana je sinoć u slavnoj južnoameričkoj Copi Libertadores. Četverostruki prvak natjecanja River Plate (posljednji naslov 2018.) zbog koronavirusa našao se u bezizlaznoj situaciji pred utakmicu protiv kolumbijskog Santa Fea.

Virus je poharao momčad Rivera, izvan pogona bilo je čak 20 igrača uključujući i sve golmane. Enzo Francescoli na raspolaganju za utakmicu protiv Santa Fea imao je svega 11 igrača. A kada je trebalo odrediti golmana, javio se Enzo Perez, iskusni Argentinac koji je na Svjetskom prvenstvu 2018. branio boje Gaučosa, između ostalog i u utakmici protiv Hrvatske.

Uz sve to, Perez je bio rekonvalescent. No, posao je odradio - izvanserijski.

River je na teren istrčao kao u transu, u 3. Angileri je zabio za vodstvo svoje momčadi, a u 6. Alvarez je povisio na 2:0.

Nakon vodećih pogodaka, inicijativu je preuzeo Santa Fe. Kolumbijska momčad na kraju je imala 70 posto vremena lotu u svojim nogama, upisala je 22 udaraca na Perezov pogodak, no od pet udaraca koji su išli u okvir, bivši veznjak Seville i Valencije ukrotio je njih četiri.

River je na kraju upisao 2:1 pobjedu, a Perez je zasluženo proglašen igračem utakmice.

River je s 11-oricom ratnika, bez izmjena, upisao pobjedu, s igračem na golu.

Nogomet pod koronavirusom piše zaista čudne priče.



Tagovi

Enzo PerezRiver PlateCopa Libertadores

Ostale Vijesti