Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Prije 'ludog' penala, veznjaka Cibalije rasistički vrijeđali u Zmijavcima (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.11.20. | 10:41

Istu stvar doživio je u Stupniku...

Jučerašnja utakmica u 2.HNL u kojoj je Croatia Zmijavci u petoj minuti sudačke nadoknade stigla do boda protiv Cibalije bila je sve samo ne dosadna.

Gosti su poveli preko Šarića u 57. minuti, ali su gosti u sudačkoj nadoknadi uspjeli doći do kaznenog udarca, a u konačnici i izjednačenja.

Taj kontroverzni kazneni udarac skrivio je Gerald Diyoke, najbolji igrač, a ujedno i strijelac, vinkovačke momčadi ove sezone.

Kako je taj kazneni udarac realiziran već ste imali prilike čitati na Germanijaku, ali Vinkovčani i dalje smatraju kako do njega nije trebalo nikada ni doći.

Da bi stvar bila gora, Gerald Diyoke, požalio se putem društvenih mreža da su ga navijači domaće momčadi rasistički vrijeđali. Prvo je istaknuo kako je penal bio 'smiješan', da bi odmah nakon toga dodao kako su ga domaći navijači 'častili' majmunskim povicima.

Screnshoot InstagramScrenshoot Instagram


Inače, ovo nije prvi put da je Diyoke doživio ovako nešto u Hrvatskoj. Dok je bio igrač Rijeke II, na gostovanju kod Stupnika u 3.HNL doživio je potpuno identičnu stvar.

Dodajemo za kraj kako je Cibalia trenutno sedma momčad 2.HNL s ukupno 17 osvojenih bodova, dok Croatia iz Zmijavaca ima dva manje te se sada nalaze na 10. mjestu.


Tagovi

Gerald DiyokeCibaliaCroatia ZmijavciDruga HNLHNLRasizam

Ostale Vijesti