REUTERS/Rodrigo Buendia
REUTERS/Rodrigo Buendia

Prije dvije godine treba je postati veliki posao Dinama, a sada bi karijeru mogao nastaviti u susjedstvu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 22.05.21. | 13:41

Birao je Dinamo ispred Liverpoola i bio velika nada portugalskog nogometa, a onda je sve krenulo u drugom smjeru

Prije dva ljeta nogometnim kuloarima odjeknula je vijest da Dinamo pred nosom zainteresiranima Liverpoolu i Partizanu potpisuje tada talentiranog 18-godišnjeg portugalskog veznja Andrea Cardosa.

Mladi Cardoso htio je, poučen primjerom Danija Olma, doći u Dinamo iz Sportinga kao slobodan igrač s obzirom da mu lisabonski klub onda nije produžio ugovor. Očekivalo se da će ofenzivni veznjak lisabonskih Lavova zasjati zbog dobre igre u mladoj reprezentaciji Portugala i mlađim kategorijama Sportinga, ali to se nije dogodilo. Cardoso je trebao biti nopvi veliki posao uprave Dinama, ali ozljeda na jednom treningu udaljila ga je od Zagreba i potpisa.

Vratio se u Sporting, a u konačnici se nije razvio kako se od njega očekivalo. Poslije je nastavio karijeru u Leixoesu pa u Maritimu s kojim mu ističe ugovor na ljeto.

Prema pisanju dobro obaviještenog Mozzartsporta, Cardoso bi karijeru nastaviti u susjedstvu. Naime, Portugalac je ponuđen TSC Bačkoj Topoli, a uprava kluba je jako zainteresirana za potpis igrača.

Međutim, nešto se pita i trenera Mladena Krstajića koji sa sportskim stožerom treba prelomiti je li Portugalac još uvijek pojačanje ili samo popuna u momčadi.


Tagovi

Dinamo ZagrebLiverpoolPartizanMladen Krstajić

Ostale Vijesti