Bio je glavni igrač Rijeke, a sad trenira s rezervama i traži izlaz iz kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.08.19. | 10:06

Forma je prolazna...

Njegove dobre igre nisu mogle proći ispod radara pa je tako nakon jedne sezone u Rijeci Franko zaradio transfer u belgijskog prvoligaša Gent koji je tada srušio klupski rekord i za njega na račun riječana upltio 4,25 milijuna eura, iako su pola tog iznosa iz Rijeke morali proslijediti u Zagreb.

Kako doznaju Sportske novosti, Franko Andrijašević prebačen je u rezerve Genka, a s tim potezom trener Jess Thorup jasno mu je dao do znanja kako na njega više ne računa.

Prošlu polusezonu proveo je na posudbi u Beverenu gdje je u 14 nastupa skupio tri pogotka i tri asistencije.

Iako je ovaj potez belgijskog trenera zagolicao maštu svim navijačima Rijeke, šanse da se Andrijašević vrati u Rijeku su minimalne.

Ugovor kojeg sada ima u Belgiji puno je veći od onoga što mu mogu ponuditi u Rijeci, a postoji i velika šansa da bi Genk za Franka tražio odštetu, a plaćanje istih nije modus operandi Damira Miškovića. Da je malo više odriješio kesu vidjeli smo u primjerima Župarića i Čolaka, a da bi se doveo Franko potrebno je malo dublje posegnuti u džep. Može li si Rijeka to u ovom trenutku priuštiti, jako je upitno.

Ne treba trošiti Riječi na to da bi dolazak Franka na Rujevicu bio ogromno pojačanje za klub, ali od toga neće biti ništa. Barem ne za sada.

(foto:pixsell)

 


Tagovi

Franko AndrijaševićGentJupiler ligaRijekaDamir Mišković

Ostale Vijesti