NK Istra 1961
NK Istra 1961

Prijavite se na konferenciju "Branko Bubić" ovog petka u Mon Perinu!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 02.04.24. | 13:30

Raspravljat će se o nogometnoj infrastrukturi, tv-pravima te turizmu i sportu

Ovog petka, 5. Travnja NK Istra 1961 poziva sve zainteresirane da se prijave na konferenciju koja će se fokusirati na poslovanje u svijetu sporta, turizma i sportske infrastrukture. Paneli će se održati u konferencijskom centru Mon Perin (Bale) s početkom od 9.45 sati, pružajući sudionicima priliku da dublje istraže ključne teme i trendove u ovim područjima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Konferencija se održava u sklopu 2. izdanja Dana Nogometa "Branko Bubić Football Days", organiziranog od strane NK Istra 1961, Deportivo Alavesa i La Lige. Svi zainteresirani su pozvani prijaviti se na panele, a za sudjelovanje nije potrebna kotizacija, već samo prijava na e-mail [email protected].

Raspored panela je sljedeći:

09.45 NOGOMETNA INFRASTRUKTURA U HRVATSKOJ

Prvi panel, koji počinje u 09:45 sati, tematizirat će nogometnu infrastrukturu u Hrvatskoj. Panel će se detaljno pozabaviti stanjem, budućnošću i izazovima pred nama, te utjecajem nogometne infrastrukture na gospodarstvo i razvoj nogometa. Među potvrđenim govornicima su Siniša Zdjelar (ZDL Architects), Esteban Casado (La Liga), Marko Paliaga (Grad Rovinj), i Mikel Lauzurica (Deportivo Alaves/NK Istra 1961).

11.00 TELEVIZIJSKA PRAVA U HRVATSKOM NOGOMETU

Drugi panel, na rasporedu u 11.00 sati, fokusirat će se na televizijska prava u hrvatskom nogometu i njihovu važnost kao i na komparaciju sa TV pravima La Lige i njihove prakse. Govornici ovog panela bit će Branko Devide Vincenti (NK Istra 1961), Esteban Casado (La Liga), Ivan Blažićko (Vox nogomet) te Ante Cicvarić (HNS).

12.15 TURIZAM I SPORT

Treći i posljednji panel, koji se otvara u 12.15 sati, posvetit će se temi turizma i sporta. Sudionici će podijeliti svoja iskustva i stručna mišljenja o ovoj važnoj temi. Među govornicima su Ivan Herak (ACI), Edi Pastrovicchio (Općina Bale), Boris Žgomba (UNILINE GRUPA), Fabio Ivinić (NK Istra 1961) i Manuela Kraljević (AHG).

Prijave se zaprimaju na e-mail adresu: [email protected]. Ne propustite priliku sudjelovati na konferenciji koja će obogatiti vaše znanje i otvoriti nove perspektive u području sporta i turizma!, poručuju iz Pule. (G)




Tagovi

Istra 1961

Ostale Vijesti