Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Prijateljska utakmica visokog naboja: Mali Vatreni poraženi od Orlića u Staroj Pazovi

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.03.22. | 20:06

U-19 selekcija Hrvatske teško poražena od vršnjaka iz Srbije

Četiri mjeseca otkako smo zatvorili kratki kvalifikacijski ciklus za Europsko prvenstvo, U-19 izabrana vrsta Josipa Šimunića je opet na terenu. Danas su gostovali u Srbiji, gdje su ih dočekali Orlići i zasluženo slavili. Srbija je danas bila bolja uz konačni rezultat 3:0.

Sve je izrežirao Uroš Kabić. Mladi krilni napadač Vojvodine je danas zabio i asistirao u sjajnoj predstavi domaćina koji je prema izvještaju u svakom pogledu nadigrao naše pulene za koje su danas zaigrale mlade nade poput Solde, Frigana, Kukoča i Baturine koji je u jednom trenutku ušao u verbalni konflikt s igračem utakmice Kabićem.

Naime, Kabić je postigao fantastičan gol u rašlje u tridesetoj minuti utakmice i, kako navodi Mozzart Sport, burnom proslavom isprovocirao Dinamovog Martina Baturinu. On je u jednoj od nadolazećih akcija odgnurnuo Kabića nakon jednoj duela uz aut-liniju što je srećom završilo brzim smirivanjem tenzija.

U drugom dijelu slična priča kao i u prvom, opet su gol zakuhali igrači Vojvodine. Kabić je lukavo prebacio našu obranu. Vladimir Miletić pravovremeno ulazi i sigurno zabija za 2:0. Do kraja utakmice je zabio još i Samed Baždar za konačnih 3:0.

Inače, ovaj prijateljski susret je poslužio kao zagrijavanje za nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Mini Vatrene čekaju tri utakmice krajem mjeseca u Karlovcu. Island, Rumunjska i finalno Gruzija. Pošto je ovo drugi stupanj kvalifikacija, svi bodovi su anulirani pa sve četiri reprezentacije kreću od nule.  



Tagovi

U-19hrvatska U19 nogometna reprezentacijaSrbija

Ostale Vijesti