REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Presudio mu Ole: Nuno Espirito Santo bi već danas mogao postati bivši

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 31.10.21. | 15:01

Prvi među "pijetlovima" je predmet kritika već puna tri mjeseca

Nekom smrkne, drugom svane. Ole Gunnar Solskjaer je bio jednom nogom na burzi rada nakon visokog poraza njegovog Manchester Uniteda od Liverpoola, samo da bi uprava stala uz Norvežanina pruživši mu još jednu priliku koju je on objeručke prihvatio. Grogirani od poraza protiv Poola, Ronaldo i društvo su izašli na teren u Londonu gdje ih je čekao težak zadatak – Tottenham. Na kraju utakmice, nakon tri postignuta i niti jednog primljenog pogotka, Spursi su na kraju ispali kao idealan melen na svježu ranu.

S druge strane, navijači Tottenhama polako gube strpljenje s Pijetlovima ove sezone. Nakon odlaska Mourinha u Romu ovoga ljeta, klub je odlučio povući Nuna Espirita Santa s klupe Wolvesa i ponuditi mu sjajne uvjete u Londonu. On je naravno taj posao prihvatio, no čini se da njegovom mandate uskoro slijedi kraj.

Prema pisanju otočkih medija, Santo bi mogao biti otpušten već danas, uprava je sazvala hitan sastanak na kojem se raspravlja tko bi i kako mogao zamijeniti Portugalca na vrućoj klupi stadiona uz Londonu. Navijači nisu zadovoljni, uprava također, pa je tako više nego izgledno da će iz Londona vrlo brzo stići vijest kako je Espirito Santo bivši.

Što se tiče potencijalnih nasljednika, svašta se može dogoditi ako dođe do ozbiljnije rošade. Antonio Conte je slobodan, no njega su (navodno) već zakaparili Saudijci za Newcastle. Možda Pochettino koji broji zadnje dane u PSG-u premda predsjednik i uprava to trenutno ne žele priznati. Jedno je sigurno, 15 bodova nakon 10 odigranih kola je puno premalo za ambicije koje gaji Tottenham. Pitanje je samo postoji li trener na tržištu koji može revitalizirati Spurse.



Tagovi

Nuno Espirito SantoTottenhamOle Gunnar Solskjaer

Ostale Vijesti